Pàgines

algunes de les coses que em ballen pel paraigua

divendres, 2 de gener del 2009

store

Aprofitant el mig bon temps que feia, hem anat a passejar a la petita. A l'alçada del carrer Migdia ens hem recordat que s'acostava l'hora de dinar, no havíem previst res i teníem mandra de preveure alguna cosa.


Justificació completa
Davant el número 13 -bona sort-, hem vist anunciat un menú per 6,5 € -com a l'època de les pessetes-, hem entrat.





El Studio Store Coffee és un cafè molt modern, ple de llibres i és tan modern que encara deixen fumar. En definitiva, és un d'aquells llocs que queda bé dir que has anat.





Pel preu que anunciaven hem menjat una amanida en un bol, un enrotllat (pa de motllo enrotllat amb enciam, ou i carn o tonyina) és bo però si fos amb pa de pita crec que guanyaria i una beguda. Acceptable.




És un lloc tranquil, per la camisa de la cambrera he vist que forma part del Grup Lapsus, l'he descobert avui (A Girona tot són grups: Grup Boira, Món a part Grup ...). El cafè Lapsus (Plaça de Sant Agustí) ja el coneixia, hi he anat a esmorzar diverses vegades a la seva terrassa, és un lloc estratègic per quedar, és força concorregut, abans hi havia una hamburgueseria llardosa que no tenia tanta concurrència, els actuals propietaris han sabut aprofitar l'emplaçament i donar-li un toc de distinció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada