Pàgines

algunes de les coses que em ballen pel paraigua

dijous, 6 de desembre del 2007

espinelves

Avui hem anat a Espinelves, per allò de la fira de l'avet. Hem marxat tard, vol dir que hem arribat quasi a les dotze, o sigui que ens hem trobat una cua increïble. Hem aparcat al primer lloc que hem vist que la gent deixava el cotxe, a dos quilòmetres del poble, hem pensat "si tanta gent ho fa vol dir que ni hi ha aparcament", m'ha estranyat ja que ho organitzen des de fa anys i estan preparats, enguany esperen rebre a 70.000 persones.

Hem començat a caminar i hem vist que els cotxes anaven tirant, lentament però tiraven, i hem decidit anar a buscar el cotxe per acabar-hi d'arribar, més que res per quan tornéssim no tornar a fer els dos quilòmetres.

Quan hem arribat a l'entrada hem entès perquè la gent aparcava allò on podia: per estacionar als pàrquings adaptats s'ha de pagar 3 euros. Bé, ja hi érem i ho hem pagat.


Un cop allà, molta gent i hi ha una petita oferta de productes artesanals -menys que en altres fires- . M'ha agradat molt un terrissaire de Fonteta, que amb un torn feia bols i ampolles in situ. També han passat dues brasilires ballant el so d'uns tambors. He comprat un siurenyaguantapapers.

Per menjar els restaurants del poble fan el seu agost, i és impossible entrar-hi. Però han adaptat el pavelló com a restaurant autoservei improvitzat. Menú 10€. Cua de més de vint persones que ens ha fet desistir. Millor anar fora del poble a buscar un altra restaurant. Hem recordat que a la carretera de l'eix transversal a Arbúcies hi ha un restaurant que fan menú.

Després de pagar els tres euros i aguantar una estoneta de retencions fins el coll del revell, hem acabat d'arribat a la Barraca d'en Torre, anuncien MENÚ 8,10 que no hem sabut si són d vuit euros amb 10 cèntims o hi ha dos menús, un a 8 i un altre a 10, perquè avui, dijous diu de la constitució, només feien carta.

El lloc és molt agradable, molt llum -llàstima dels fumadors- i està bé de preu. El servei ha estat lent però amable, un matrimoni -suposem- en edat de prejubilació que intenten fer el que poden. N'hem sortit contents.

2 amanides de cabra 9,90
pa x 3 1,80
Espatlla de xai rostida 11,85
pollastre amb formatge Auverge 5,50
Conill a la brasa 5,25
Aigua amb gas 1,30
Aigua 1,20
36,80
7 % 2,58

TOTAL 39,38

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada