Pàgines

algunes de les coses que em ballen pel paraigua

dimarts, 29 de juliol del 2008

contradicció


Avui he anat a can Bauhaus a comprar una fusta, ho he fet en bus. Ara sempre que puc miro d'evitar el cotxe. Dins de Girona et pots desplaçar a peu quasi a tot arreu i ho combino amb el bus, és més tranquil i més ecològic.



He agafat la línia L2, que et deixa a la rotonda del final del carrer Barcelona i continua fins l'Avellaneda. Quan he pujat al bus només hi havia dues persones, més tard ha pujat un matrimoni vell, que com jo tenia fred. El conductor tenia l'aire condicionat “a tope”, el termòmetre interior del vehicle marcava entre 18 i 19 Cº, no exagero si dic que costava respirar.


Des de l'estiu passat fan un anunci a la televisió catalana amb un eslògan que diu: “ Aquest estiu no passis fred” i recomanen posar l'aparell d'aire condicionat a 25 graus. Proposta que em sembla molt sensata ja que anem amb poca roba i després hem de sortir a fora amb la canícula.

Em demano si no es o pot controlar la temperatura dels busos, suposo que l'Ajuntament podria posar límit a la temperatura, no amb una normativa -ja sabem què fan els incivils amb les normatives- sinó instal·lant un sistema que impedeixi aquests excessos.

Amb aquests aires resultarà que serem menys ecològics anant en bus.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada