Migdia, 36
Girona
Al vespre volíem anar a buscar menjar indi al nou restaurant que acaben d'obrir al carrer Migdia. Finalment hem anat al mateix restaurant.
El local és una mica estrany. Té una barra amb unes cinc taules a baix, que és on hem menjat nosaltres, i hi ha una altra part a dalt -pujant unes escales- per a grups . Avui n'hi havia un.
Els cambrers (dos nois i una noia) són germans i ens han explicat que el cuiner és el pare. Un negoci familiar de panjabis.
El menjar ha estat bo. Molt bo segons la K.
Ens han servit ràpid, agradable i barat: 25 euros:
KEEMA SAMOSA MEAT
[empanada de pollastre i espècies ]
CHICKEN TIKKA WITH TANDOORI MASALA
[broqueta de pollastre amb tandoori masala i amanida]
PATIALA SASHI MURGMUSALAM
[pollastre rostit amb espinacs, arròs i verdures]
Tandoori naan
Cheese nan
1 cocacola
1aigua
2 tes indis
Ens han dit que aviat també repartiran a domicili